Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Валяк унищожава фалшиви парфюми в опит да бъдат вкарани

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Валяк унищожава фалшиви парфюми в опит да бъдат вкарани
Коментари Харесай

Валяк премаза 13 хиляди броя фалшиви парфюми, задържани на Капитан Андреево

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Валяк унищожава подправени парфюми в опит да бъдат вкарани на пазара, заяви по БТВ " Тази заран "  Гергана Чешмеджиева - основен специалист от Агенция " Митници ". 

13 хиляди броя парфюми и тоалетни води са арестувани на " Капитан Андреево " и това с валяка е ориста на всички подправени артикули, добави тя. 

Сред 13-те хиляди опаковки има както подправени парфюми, така и тоалетни води. 

" България е преди всичко по артикули менте в Европейски Съюз. Един на всеки 10 европейци е бил измамен да купи подправени артикули - козметика, играчки, питиета. Фалшивите артикули се оказват 6,8 на 100 от вноса в Европа - на стойност 121 млрд евро, напомни водещата на предаването. Темата разяснява в студиото на БТВ и ръководителят на КЗП Димитър Маргаритов:

" Не са преобладаваща част от жалбите това, тъй като българският консуматор е много сериозен за това, което му се предлага. Важно е до каква степен той е податлив да си купи стока менте. Важен е методът на показване на стоката. 

Тук става въпрос за разминаване сред поръчка и доставка в онлайн среда. Понякога става дума за радикално друго от поръчаното.

Поначало стоките менте се оферират на доста по-ниски цени от оригиналите. Това е първият сигнал, че нещо не е наред. Ориентирането е и по външния тип. Да не се изкушаваме от офертите на ниски цени, да се възползваме от правото си на отвод. Много постоянно етикетът е подложен повърхностно, върху него няма холограм. ", посочи Маргаритов. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР